Utisci pacijenata

“Jednog tužnog dana saznala sam da mi rastu mrene na oba oka, Potražila ssm rješenje i otišla u Polikliniku Fokus na pregled, jer sam zala da će trebati operirati mrene. Moram priznati da me je bilo malo strah te operacije, ali me cijenjena dr Nataša Brijačak vrlo ljubazno i utješno savjetovala da je to bezbolna ultrazvučna i kratrotrajna operacija i da se ne trebam bojati. Tako sam ohrabrena njenim iskrenim i korektnim razgovorom gotovo hrabro i sa radošću željela pristupiti ovoj operaciji čim prije.Prvo sam operiral lijevo oko koje je bilo jače zahvaćeno,a a za 2 tjedna i desno oko.

Sada mogu najiskrenije i sa zahvalnoću reći da sam vrlo oduševljena i sretna što sam na vrijeme potražila pomoć u Poliklinici Fokus, jer mije upravo ova operacija povratila savršen vid. Oh, kako je prekrasno i divno što vidim sve jasnije, čišće i svjetlije, tj. nebo je svijetlo plavo, lišće na drveću je svjetlo zeleno, a što je sve prije bilo mutno i tamnije. Stoga želim savjetovati ako imate poteškoće sa vidom, otiđite u Polikliniku Fokus gdje će vam vrlo draga i ljubazna doktorica moći ustvrditi ispravnu dijagnozu i savjetovati vas koje metode liječenja treba provesti.

Mrene se mogu ukloniti nanovijom ultrazvučnom metodom što je meni i učinjeno na oba oka i sada ima bistar i oštar vid. Velika hvala na tome.”

Vera Kokot

“Nakon operacije sive mrene i ugradnje multifokalnih leća, ponovo vidim kao mladić. Za taj sjajan osjećaj zahvalan sam mr.sc. Nataši Brijačak, dr.med.spec. oftalmologije na vrhunski i profesionalno obavljenoj operaciji.”

Dr.sc.Sulejman Redžepović, professor emeritus, Zagreb

“Nije istina tko kaže da ga nije strah ići na operaciju oka ! Povjerenje u doktoricu Natašu Brijačak nadvladalo je strah. I zaista. Mirno gledanje u svjetlo bilo je malo neugodno kao gledanje u sunce. Njen rad me podsjetio na tanke paukove noge kojima bešumno razvlači, plete i geometrijski pravilno formira mrežu. tako je i doktorica svojim spretnim, iskusnim i majstorskim prstima izvela operaciju sive mrene na mom oku te bešumno i bezbolno zamijenila moju zamućenu leću novom, prozirnom progresivnom lećom. Oduševljenje novim vidom bez naočala i na blizinu i na daljinu ne trebam ni spominjati.”

Rudolf Brijačak, dr. med. , spec. opće medicine, Virovitica

Nosila sam bifokalne naočale koje su mi nekoliko godina dobro služile, a onda sam otkrila da mi se pojavila siva mrena. Otišla sam u Polikliniku Fokus u Varaždinu gdje mi je operaciju izvela dr Nataša Brijačak i ugradila multifoklanu leću. Operaija je bila bezbolna i brza, a kontrole su pokazale i USPJEŠNA. Stoga se zahvaljujem dr Nataši Brijačak što me je uspješno operirala , ali i oslobodila straha od operacije. Svima koji su u strahu poručujem – Ne bojte se dok je dr Brijačak uz Vas – a multifokalne leće su super !”

Tereza Martinović, Varaždin

” Više od 5 godina patila sam od slabovidnosti na oba oka zbog sive mrene, a stanje se svake godine samo pogoršavalo. Život u magli danas je iza mene. Nakon pregleda u Poliklinici Fokus u Varaždinu, odlučila sam se na operativni zahvat ultrazvukom kod spec. oftalmologije, mr.sc. Nataše Brijačak, dr. med. Osjećaj punog vida nakon ultrazvučnog zahvata na oba oka neusporediv je sa stanjem prije operacije. Danas čitam dnevne novine bez naočala, obavljam uobičajene poslove s lakoćom, družim se više sa obitelji, prijateljima i susjedima, prepoznajem ih na prvi pogled, a priroda oko mene nikad nije bila ljepša u lipnju.”

Marija Herjavec, 83 godine umirovljenica

“Kad se probudim i krenem, mislit ću na Vas. Možda i Vi zatrebate jednom jednu moju riječ. Gospođi dr. Nataši Brijačak od Hulla Dubravke Zima 2014. godina”

Dubravka Hulla, spisateljica

“Nema nešto dragocjenije u mojih 88 godina života nego savršeno povraćen vid na oba oka stručnim radom dr Nataše Brijačak. Njenom timu Poliklinike Fokus i samoj doktorici se ovim putem  zahvaljujem.

Rajka Gregurić, 88 godina

Poštovana dr. Brijačak, konačno sam se uvjerio da ne trebam naočale, osim onih sunčanih. Teško sam se odlučio na operaciju sive mrene. Tražio sam nekog “neutralnog” čovjeka koji bi mi opisao operaciju i promjenu nakon operacije. Pošto sam pomoć tražio u drugim očnim ambulantama odmah sam uvidio veliku razliku i prednost vaše poliklinike pred ostalima. Ljubaznost, profesionalnost, iskrenost i stručnost ohrabrili su me u ubrzanom donošenju odluke kad i tko će me operirati. Nakon operacije vidim i najsitnija slova, ljepotu prirode i najvažnije: prepoznajem drage ljude i kad su s druge strane ulice. Moje stanje vida bilo je vro loše, ali pošto se pogoršavalo godinama nisam to odmah shvatio.  Ovim putem želim ohrabriti sve ljude, koji se spremaju na ovakav zahvat, da se oslobode početnog straha i krenu na operaciju prema Vašim uputama.  Zahvaljujem se Vama i vašem stručnom timu, te Vam želim puno uspjeha u radu.

Ivan Horvat

„Uz pomoć svoje dobre susjede vidjevši Vašu reklamu u novinama, odlučila sam se za Vašu ordinaciju. Pri prvom dolasku u Vašu ambulantu na pregled , odmah sam osjetila veliku dozu profesionalnosti i ljubaznosti. Odlučila sam se na operaciju sive mrene bez imalo zadrške i straha  prepustivši se u Vaše ruke. Mnogo pohvala Vašem timu na uslužnosti i susretljivosti.

Puno uspjeha u daljnjem radu želi Vam Jovanka Tenšić”