JUVADERM  su intradermalni fileri koji su indicirani kod korekcije srednje dubokih i dubokih bora (npr. nazolabijalnih bora, mentalnih bora, podizanja kutova usana, podizanje obraza). Juvaderm su najnovija generacija hijaluronske kiseline (HA) koja sadrže i anestetik.
HA na sebe veže vodu i nalazi se prirodno u našem tijelu, omogućujući hidrataciju unutar kože. Kako starimo, kvaliteta naše HA se s vremenom smanjuje. Ovo je prilika da se obnove i zadrže prirodne hidratacije iznutra jer stabilizirana HA u  Juvaderm proizvodima za pomlađivanje kože nastavlja djelovati narednih nekoliko mjeseci.

JUVADERM fileri prvi su od svih dermalnih  filera odobreni od strane  europske i američke agencije za lijekove, te se već 20 godina uspješno koriste u svrhu korekcije bora, poboljšanja  kontura i popunjavanje volumena pojedinih dijelova lica.  Do danas je ovim filerima učinjeno više od 28 milijuna tretmana. Izgled pacijenata nakon aplikacije ovih filera je prirodan i osvježen, a zbog poticanja vlastitog kolagena na sintezu i pregradnju  rezultati ostaju trajno i nakon resorpcije filera tijekom 8 do 18 mjeseci.
Prije 3-4 godine na svjetskom tržištu su se pojavile KANILE kao nov način aplikacije intrademalnih filera umjesto oštrih igala. Mnogi doktori su prihvatili ovu novu metodu koja omogućava sigurniju aplikaciju filera bez straha od hematoma (podlivene krvi ispod kože) koji nastaje kao posljedica oštećenja krvne žile i edema (otekline kože) nakon tretmana. U korak sa svjetskim standardima i Poliklinika Fokus se pridružila novim metodama   aplikacije filera sa kanilama. Aplikacija filera uz pomoć kanile nam omogućava bolju kontrolu količine filera i bolju transparentnost filera ispod kože bez pojave podljeva i oteklina.
Djelotvornost intradermalnih filera prisutno je oko godine dana do  2 godine  ovisno dakle o vrsti filera, godinama pacijenta, genetici i području koje se tretira.

U našoj Poliklinici koristimo nekoliko vrsta intradermalnih filera Juvaderm Volbella, Juvaderm Volift, Juvaderm Volite i Juvaderm Voluma što ovisi najviše o području koje se tretira i naravno o godinama pacijentice.

Juvaderm Voluma se naviše koristi za podizanje obraza, Juvaderm Volift za popunjavanje dubljih bora, Juvaderm Volbella za popunjavanje plićih bora, a na tržištu je odnenadvno i Juvaderm Volite koji podiže kvalietu kože i čini je mlađom i glađom.
Poliklinika Fokus nudi vam izvor prirodne ljepote iznutra uz pomoć intradermalnih filera…prepustite se iskusnim liječnicima sa međunarodnim certifikatima.

 

 

Slika 1. Aplikacija filera  – podizanje kuta usana

 

 

Slika 2. Aplikacija filera  – podizanje kuta usana

 

 

Slika 3. Aplikacija filera sa kanilom – smanjenje nazolabijalnih bora

 

 

Slika 4. Aplikacija filera sa kanilom – smanjenje nazolabijalnih bora

Slika 5. Aplikacija filera sa kanilom – smanjenje nazolabijalnih bora

 

 

Slika 6. Aplikacija filera sa kanilom – smanjenje nazolabijalnih bora sa tehnikom podizanja i punjenja obraza