Vratite svježinu svome licu – Botox i fileri

Pokažite svoje lice svijetu i pritom izgledajte i osjećajte se odlično. Kako starimo postajemo sve iskusniji i samopouzdaniji, no pritom možemo izgubiti samo jednu stvar : mladolik izgled naše kože. Tada ono što vidite izvana ne odgovara poletnoj osobi kakvom se osjećate iznutra.

JUVADERM je lepeza punila za lice koji nježno ublažavaju znakove starenja ili suptilno poboljšavaju ono što vam je priroda dala. Juvaderm lepeza ima formulacije za svako područje lica i nakon što se savjetujete sa liječnikom Juvaderm može suptilno naglasiti Vaše najbolje crte lica i pružiti Vam potpuno prirodan izgled.

Vaše je lice Vaša najdragocjenija imovina; ono je način na koji Vas svijet doživljava i kako Vi sebe izražavate; svaki detalj doprinosi Vašoj jedinstenstvenoj osobnosti.

Juvaderm je korišten u više od 16 milijuna tretmana, a svakim danom ta brojka raste. Milijuni ljudi širom svijeta vjeruju da će Juvaderm poboljšati njihov izgled lica.

Napredna tehnologija tvrtke Allergan je omogućila da se proizvede gel osobito glatke konzistencije. To znači da Juvaderm lako ulazi u kožu kako bi pružio prirodan i svjež izgled.

Mlada koža neprestano je hidratizirana iznutra pomoću hijaluronske kiseline, vrste glikozaminoglikana koji se proizvodi prirodnim putem. Hijaluronska kiselina apsorbira vlagu te održava Vašu kožu hidratiziranom čime ona ima mladolik izgled. Kako starimo, naša koža gubi hijaluronsku kiselinu: postaje suha i smanjuje se njezin volumen. Počinju se pojavljivati bore. Drugi faktori također igraju ulogu u procesu starenja: gravitacija povlači kožu prema dolje što rezultira borama i opuštenošću kože.

Juvaderm je lepeza punila za lice s hijaluronskom kiselinom i svaka formulacija glatkog gela rješava specifičnu i jedinstvenu problematiku. Hijaluronska kiselina unutar gela zadržava vlagu. Ovisno o tretmanu i proizvodu, rezultati mogu biti vidljivi i do 24 mjeseca. Juvaderm također sadrži lidokain koji smanjuje bolove za vrijeme tretmana.

Prije 3-4 godine na svjetskom tržištu su se pojavile KANILE kao nov način aplikacije intrademalnih filera umjesto oštrih igala. Mnogi liječnici su prihvatili ovu novu metodu koja omogućava sigurniju aplikaciju filera bez straha od hematoma (podlivene krvi ispod kože) koji nastaje kao posljedica oštećenja krvne žile i edema (otekline kože) nakon tretmana. U korak sa svjetskim standardima i Poliklinika Fokus se pridružila novim metodama aplikacije filera sa kanilama. Aplikacija filera uz pomoć kanile nam omogućava bolju kontrolu količine filera i bolju transparentnost filera ispod kože bez pojave podljeva i oteklina.

Slika 1. Aplikacija  Juvaderm Volift intradermalnog filera u svrhu povećanja usnica

Slika 2. Aplikacija  Restylane Kiss intradermalnog filera u svrhu povećanja usnica

Slika 3. Aplikacija  Juvaderm intradermalnog filera u svrhu povećanja usnica

Slika 4. Aplikacija  Juvaderm  Volift intradermalnog filera u svrhu povećanja usnica

Slika 5. Aplikacija  Juvaderm Volbella intradermalnog filera u svrhu povećanja usnica

Slika 6. Aplikacija  Juvaderm Volbella intradermalnog filera u svrhu povećanja usnicaBOTOX se primjenjuje već dugi niz godina u različitim granama medicine, a najviše u oftalmologiji, neurologiji, pedijatriji i dermatologiji. Dobiva se sintetskim putem u laboratorijima i potpuno je siguran za ljudsku uporabu.

Također sve je veći broj osoba koje dolaze vrlo mlade u svojim dvadesetima te žele preventivni BOTOX kako bi smanjili mogućnost stvaranja bora. Time je Botox danas postao uvjerljivo najpopularniji estetski zahvat rezerviran uglavnom za žene i to u dobi od 19 do 35.

 

Za razliku od filera kojima se pune bore lica, Botox je prirodni proćišćeni protein koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum. Specijalno je priređen, daje se u injekciji, u izuzetno malim dozama u mišiće lica kako bi zaustavio stvaranje novih bora. Pravi učinak Botoxa vidljiv je nakon tjedan dana, za razliku od filera čiji se efekt vidi odmah jer se bora mora puniti sve dok se ne “ispravi”

Djelovanje Botoxa traje oko 6 mjeseci, a djelotvornost intradermalnih filera prisutno je oko godine dana.

Slika 7. Aplikacija Botoxa na čelo

Otkrijte kako milijuni prirodno izgledaju bolje…